Profesorica je cool. Najzanimljivije je kad raspravljamo o nečemu na jeziku koji učimo. Zadovoljna sam sa svime.

 

Pohvala profesorici koja nam je svojom stručnošću i dobrim pristupom učinila zanimljivije sate engleskog jezika i dala poticaj za nastavak pohađanja tečaja.

 

U suštini sam zadovoljan sa svime što je vezano za nastavu i školu. Najzanumljivije mi je druženje na nastavi zbog dobre atmosfere.

 

Najzanimljivije mi je bilo prije svega druženje, smijeh profesorice  njen najbolji odnos sa nama. Isto tako i međusobno druženje svih nas kao i čaj koji smo pili. Najzanimljiviji su mi bili engleski običaji koje smo radili na tečaju. Upoznali smo razne glumce i osobe iz javnog života. Sa svime sam zadovoljna, bilo mi je odlično i zabavno na svim satima koje smo imali i nadam se da će biti još zanimljivih druženja.

 

Svaki sat nastave je zanimljiv na svoj način. Sa svime sam zadovoljna.

 

Najzanimljiviji je bio rad u grupi i učenje novih riječi.

 

Nastava mi je bila zanimljiva i zadovoljan sam sa naučenim. Nadam se da ćemo i dalje učiti na isti način. Nemam nikakvih primjedbi jer mi je nastava bila veoma kvalitetna. Najzanimljivija mi je bila usmena prezentacija teme po izboru.

 

Tečaj je ispunio sva moja očekivanja. U tri godine, tj. 6 stupnjeva španjolskog jezika uživala sam u svakom satu, u planu i programu, a poglavito u pristupu vaše profesorice koja nije vodila nastavu na klasičan način već kroz razne zanimljivosti, igre, upoznavanja sa španjolskom kulturom…

 

Jako sam zadovoljna sa cjelokupnim tečajem. Sam pristup prezentiranja tečaja i predavanja gradiva izuzetno mi je zanimljiv.

 

Tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja jer je predvanje osmišljeno i provedeno kroz različite zanimljive zadatke, a ne kao klasično držanje nastave. Najzanimljivije su mi bile izrade pinati, kino, ali i svaki dio sata koji smo odvojili za razgovore o svakodnevnim temama.

 

Tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Najzanimljivije su mi bila izlaganja pojedinih polaznika kao i praktične vježbe i debate kroz koje smo proradili naučeno gradivo.